Hoe ziet de dag eruit

Bij aankomst krijgt u eerst instructies over de Gokarts. Onder begeleiding van een van onze instructeurs begint u dan aan de fantastische tocht in de bosrijke omgeving van Veldhoven en omstreken. In het begin zullen er wat stuur en gewenningsoefeningen aan bod komen om de Gokart onder controle te krijgen.

Na enige gewenning zal de route verder en sneller gaan over diverse wegen. U gaat zowel On Road als Off Road rijden waar de te behalen snelheden  behoorlijk kunnen oplopen! U zit met 2 personen in een Gokart en rijdt om beurten. Gedurende de tocht worden er 3 korte stops ingepland om van bestuurder te wisselen, mits u natuurlijk in het bezit bent van een geldig rijbewijs B.

De tocht duurt ongeveer 2 uur.

Na afloop is er de mogelijkheid om nog gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Afhankelijk van de wensen van de groep kunt u gebruik maken van een lunch of BBQ. Deze dient u wel vooraf te reserveren.

Of u kiest voor een van onze arrangementen. Deze combineren een Gokart tocht met diverse andere spectaculaire activiteiten.